Gratis en betaalde diensten

Lekker in je Vacht is geboren uit liefde voor katten. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om je te helpen bij katten gedragsproblemen zoals plassen in huis, angst, agressie, sloopgedrag, overmatig miauwen, likken of voerfrustratie. Maar voorkomen is beter dan genezen en daarom bieden we ook verschillende gratis diensten aan die je helpen om katten gedragsproblemen te voorkomen. Hier in het servicegebied vind je al onze diensten op een rijtje.

Katten gedragsproblemen voorkomen

Gratis Katten Spreekuur
Vraag over je kat? Vraag voor gedragstherapeut Denise van Lent? Neem gerust contact op. Op dinsdag-woensdag-donderdag tussen 9:00 en 20:00 kun je gratis bellen met een korte vraag en/of overleg over de beste aanpak. Dit gesprek duurt maximaal 5 minuten. In het weekend zijn wij tussen 20:00-21:00 bereikbaar op 06-17338436

Gratis begeleiding bij introductie Katten
We gunnen elke kat een maatje en daarom bieden we gratis begeleiding aan bij de introductie van katten. Heb je twijfels of je het wel goed doet? Wil je weten of je katten al toe zijn aan de volgende stap? Ben je benieuwd naar hoelang dit ongeveer zal duren of dat het ├╝berhaupt goed gaat komen tussen de katten? Wij helpen je graag op weg! Bel, mail of neem contact op via whatsapp of via facebook messenger.

Blogs van Lekker in je Vacht
We steken ongelofelijk veel tijd en moeite om kattenliefhebbers te voorzien van de juiste informatie over katten. De blogs op de website zijn een samensmelting van wetenschappelijke- en praktijkkennis. Op deze manier hopen we het voor iedereen mogelijk te maken om zijn kat gelukkig en gezond te krijgen.

Youtube kanaal Lekker in je Vacht
Het Youtube kanaal van Lekker in je Vacht voorziet je van tips hoe je kattengedrag goed kunt herkennen en interpreteren, over de beste kattenspullen en de beste verzorging. In de video’s kun je precies zien wat ik bedoel omdat ik het laat zien aan de hand van echte katten! https://www.youtube.com/channel/UCSu2FeELtTGAdrwrwYsxrvw

Facebookgroep: Katten Informatie Punt
KIP oftewel het Katten Informatie Punt is de Facebookgroep van Lekker in je Vacht. Je krijgt hier tips hoe je kattengedrag kan herkennen en moet interpreteren, hoe je het beste je kat verzorgt en problemen voorkomt. https://www.facebook.com/groups/KattenInformatiePunt/

Hulp bij katten gedragsproblemen

Telefonisch consult
Een telefonisch consult is bedoeld voor problemen die op te lossen zijn door meer inzicht te krijgen in de kat zijn gedrag of in een bepaalde situatie. Onze ervaring leert dat 15 minuten voldoende is voor het beantwoorden van een eenvoudige vraag. Een consult duurt maximaal 1 uur, heeft u behoefte aan meer tijd dan plannen we graag een vervolgafspraak voor u in.
Gedragsobservatie: diagnose van gedragsproblemen
Een gedragsobservatie wordt uitgevoerd bij problemen waarvoor het nodig is om te bepalen van wat voor soort probleemgedrag sprake is, waarom de kat dit doet en hoe ernstig het is. Zorgvuldig gedragsonderzoek en de juiste diagnose zijn nodig om de juiste behandeling te kunnen bepalen.
Gedragsbehandeling
Een gedragsbehandeling bestaat uit een geschreven behandelplan en is gericht op gedragsmodificatie eventueel inclusief een advies voor psychofarmaca (gedragsmedicijnen). We maken gebruik van bestaande wetenschappelijke behandelmethoden, maar door onze expertise kunnen we ook zelf behandelingen ontwerpen voor complexe gedragsproblemen.