Image Alt

Over ons

 / Over ons

De visie van Lekker in je Vacht 

De kattenblog van Lekker in je Vacht maakt onderdeel uit van onze visie en missie. Lekker in je Vacht is een wetenschappelijk gedreven bedrijf met het welzijn van de kat als focus. We gaan uit van het principe om katten onder de best mogelijke omstandigheden te houden en rekening te houden met hun natuurlijke gedrag. 

Lekker in je Vacht kattenblog

Lekker in je Vacht is geboren uit liefde voor katten

MSc. Denise van Lent is — net als jij — op de eerste plaats een groot kattenliefhebber. Ze is gedragsbioloog en gespecialiseerd in kattengedrag en feline obesitas. Zij heeft Lekker in je Vacht opgericht en is sinds 2014  als werkzaam als kattengedragstherapeut. Ze weet dus als geen ander wat er nodig is om gedragsproblemen op te lossen. Maar omdat voorkomen beter is dan genezen, wordt daar veel aandacht aan besteed. Bijvoorbeeld door voorlichting en educatie via deze Kattenblog, het Youtube Kanaal, lezingen, artikelen in kattenmagazines en wetenschappelijk kattenonderzoek.

Ook de webshop is zo ingericht dat alle kattenspullen bijdragen aan het voorkomen van (gedrags)problemen. Door onze expertise weten we precies wat je kat écht nodig heeft en graag gebruikt. Alle kattenspullen worden met veel zorg geselecteerd met de kat zijn wensen in het achterhoofd.

De kattenblog van Lekker in je Vacht

Maandelijks heeft deze blog een bereik van ongeveer 30.000 lezers, waar we ontzettend trots op zijn. In onze kattenblog lees je diepgaande artikelen die erop gericht zijn om problemen bij je kat te voorkomen. Het zijn wetenschappelijk onderbouwde artikelen maar dan wel omhult met een ‘smakelijk sausje’. Dus geen saaie, droge stof. We vinden het belangrijk dat de informatie voor iedereen herkenbaar en begrijpelijk is. Desondanks, is de informatie feitelijk, diepgaand, betrouwbaar en genuanceerd.

De blog is sterk gericht op kattengedrag. En dan met name het verschil tussen wat normaal voor een kat is en wat niet. We vinden het ook belangrijk dat mensen gedragsproblemen kunnen herkennen omdat dit nodig is om een kat van de juiste hulp te voorzien. We besteden natuurlijk ook veel aandacht aan alles wat een kat nodig heeft om lekker in zijn vacht te zitten — van kitten tot volwassen kat. Uiteraard komen de onderwerpen “voeding, eetgedrag en overgewicht” ook veelvuldig aan bod in deze blog.

Toekomstvisie: Lekker in je Vacht timmert hard aan de weg om (katten)gedragstherapie bij gedragsmatige problemen net zo ingeburgerd te krijgen als een medische behandeling bij de dierenarts bij lichamelijke oorzaken. Het uiteindelijke doel is dan ook een onderzoeks- en educatiecentrum.

Consecte libero id faucibus nisl tincidu. Magna etiam tempor orci lobor faculs lorem ipsum.

Instagram feed

Inhoud mag niet worden overgenomen zonder toestemming