Image Alt

Lekker in je Vacht YouTube kanaal

 / Lekker in je Vacht YouTube kanaal
Lekker in je Vacht YouTube kanaal

Lekker in je Vacht YouTube kanaal bevat kattenfilmpjes waar je eigen kat gelukkiger van wordt! Omdat deze goede informatie over katten bevat. Lekker in je Vacht maakt kattenfilmpjes die zowel vermakelijk als informatief zijn.

Bekijk ze hier

Het YouTube kanaal van Lekker in je Vacht bevat video’s die gemaakt zijn door MSc. Denise van Lent. Zij is gedragsbioloog en kattengedragstherapeut en zet haar kennis in om gedragsproblemen bij katten te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan plassen in huis, ruzie tussen katten, stress en verveling. We gaan uit van het principe om katten onder zo optimaal mogelijke omstandigheden te houden. Dat betekent dat we rekening houden met het natuurlijke gedrag en hun voorkeuren en behoeftes respecteren. Zo wordt het aanpassingsvermogen van de kat niet op gerekt en hun grenzen niet op de proef gesteld.

Kattenfilmpjes van (in bad) vallende katten, schrikkende katten en vechtende katten voeren momenteel de boventoon op YouTube. En hoe grappig deze kattenfilmpjes soms ook zijn, het is vaak een lach met een nare bijsmaak. Want veel van deze filmpjes zijn een vorm van leedvermaak. Is dit nu echt nodig? Het antwoord is gelukkig ‘Nee’.

Er zijn ook écht leuke, lieve en schattige kattenfilmpjes. Sterker nog, van sommige kattenfilmpjes wordt je kat zelfs gelukkiger! Bijvoorbeeld omdat deze goede informatie over katten bevat. Lekker in je Vacht maakt kattenfilmpjes die zowel vermakelijk als informatief zijn.

Door wat langere video’s te plaatsen zijn we in staat om wat dieper in te gaan op onderwerpen als kattengedrag, gezondheid en voeding voor de kat en de wetenschap die erachter zit.

Consecte libero id faucibus nisl tincidu. Magna etiam tempor orci lobor faculs lorem ipsum.

Instagram feed

Inhoud mag niet worden overgenomen zonder toestemming